A slider megnyitásához kattintson ide!

Kedves Látogató!

Köszöntöm a FA-PIAC Magánerdészeti Kft. honlapján. Cégünk jogelődje 2004-ben alakult, fő tevékenységeink azóta is a magántulajdonú erdők (magánerdők) erdészeti szakirányítása, erdészeti szaktanácsadás, és faanyag-kereskedelem. Ehhez az évek során a vadkár-szakértés, majd pályázatkezelés, erdőtelepítések tervezése, illetve erdő igénybevételi eljárások lebonyolítása társult. 2014-től tüzelőanyag telepet üzemeltetünk Zircen, ahol konyhakész tűzifa és szén értékesítését végezzük. Szolgáltatásink körét 2019-től földmérési tevékenységgel is kibővítettük.

Célunk, hogy az erdőtulajdonosoknak, erdőgazdálkodóknak, a téma iránt érdeklődőknek az ágazat szinte teljes vertikumát lefogva széles körű szolgáltatásokat nyújtsunk. Rendelkezünk az ehhez szükséges modern technikai háttérrel, és csapatunkban két okleveles erdőmérnök, földmérő mérnök, egy okleveles környezetmérnök, egy erdész technikus, és egy kereskedő garantálja a feladatok szakszerű irányítását és az alapos munkavégzést. Alvállalkozóink bevonásával a csemeteültetéstől a fakitermelésen át a szállításig minden munkafolyamatot elvégzünk.

Amennyiben honlapunk böngészése során kérdése merülne fel, konkrét megbízási javaslata, vagy eladási-vételi ajánlata van, forduljon hozzánk bizalommal!

Tátrai Gábor
ügyvezető

Széchenyi 2020